Omnivore's Photoblog - Culinary Impressions and More

The Taste of Life.

czwartek, 4 sierpnia 2011

The best goat cheese, chanterelle mushroom, wallnut and grape salad in the world - Pod Papugami, Wrocław


Autor: Omnivore o czwartek, sierpnia 04, 2011
Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w XUdostępnij w usłudze FacebookUdostępnij w serwisie Pinterest

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

Czytam, bo lubię

  • Farciara - a few stories from a lucky girl
    42 more hours...
    13 lat temu
  • The Sartorialist
    Fortezza da Basso, Florence
    5 lat temu

Archiwum bloga

  • ►  2012 (18)
    • ►  maja (10)
    • ►  kwietnia (1)
    • ►  marca (1)
    • ►  lutego (3)
    • ►  stycznia (3)
  • ▼  2011 (17)
    • ►  listopada (2)
    • ►  września (3)
    • ▼  sierpnia (12)
      • A week on KOS
      • Meltemi - enjoying lazy, temporarily sunny saturda...
      • Quick bite between meetings. Beef carpaccio.
      • The best goat cheese, chanterelle mushroom, wallnu...
      • Evening at home.
      • La Passion du Vin, Stary Browar. Pasta carbonara, ...
      • Izumi Sushi Bialy Kamien. Choya, salmon carpaccio,...
      • Porto Maltese, Moscow.
      • Meltemi - breath of Greece. Humus, spinach raviolo...
      • Boathouse - Creme brulee & Pavlova
      • Whisky Bar 88 Poznan. Prosciutto e melone, beef ca...
      • Fish feast in Kołobrzeg.
Motyw Okno obrazu. Autor obrazów motywu: YinYang. Obsługiwane przez usługę Blogger.